Att få äran att träffa eldsjälar

Vissa dagar är bättre än andra på mitt jobb, så är det för alla antar jag. Idag är en sån där bra dag. Jag har haft äran att få träffa ett gäng eldsjälar idag. Och även om jag inte hade en susning om det ämne som de brinner för (gamla dieselmotorer) så dras jag med i deras optimism och engagemang. Det smittar liksom, vare sig en själv är intresserad av ämnet eller ej. Det är så härligt att få dras med i någon annans passion för en stund!

Reportaget om Dieselgruppen OF kommer i Magasin Skärgård till hösten, håll utkik!

dsc03747 PS. Självklart var Äventyrshunden Diesel med idag när temat var diesel….:)

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s