Fredagsföreläsning

I fredags morse hade jag äran att få föreläsa för Rotary Åkersberga. Det bästa med att föreläsa och inspirera andra till mer äventyr i vardagen är att jag får bli inspirerad tillbaka. Det är så givande att göra andra människor glada nämligen. Jag riktigt ser hur idéerna skapas i huvudet på dem när jag pratar. 

Extra kul var det att höra att det var publikrekord idag på Rotarys fredagsfrukostföreläsningar.  Om det var för att så många ville höra om 52adventures eller äta den goda frukosten låter jag vara osagt… I vilket fall som helst så tar jag det som en komplimang….!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s