Föreläsning

Du vet väl att det går att boka mig som föreläsare? Jag älskar att inspirera människor!

Jag föreläser för företag, föreningar, bibliotek, kommuner och vid privata tillställningar. Både inomhus och utomhus. Både stora och små grupper.

Välj mellan olika teman nedan eller kontakta mig så skräddarsyr vi föreläsningen efter era önskemål.

-Om vandring i allmänhet och vandring i synnerhet på Roslagsleden, Upplandsleden, Gästrikeleden, kring Uppsala och i Stockholms skärgård. Bildvisning och föreläsning med utgångspunkt i de guideböcker jag skrivit.

-52adventures: 52 äventyr på ett år! Bild- och filmvisning från mitt år då varje helg bestod av uteäventyr. Föreläsningen behandlar också hur du kan få mer äventyr i vardagen och om att sätta mål som faktiskt går att nå samt hur du får en inställning till friluftsliv som bygger på rörelseglädje och njutning, långt borta från krav på prestation. Du får också höra om min egen livsomvälvande personliga resa i och med projektet 52adventures.

 

Såhär tyckte några av mina uppdragsgivare angående föreläsningarna:

Under en tidig vårkväll höll Gunnika  en inspirerande föreläsning om Gästrikeleden på stadsbiblioteket i Gävle. Hon berättade om arbetet med boken, om vandringsleden och tipsade entusiastiskt om  favoritsträckor. Publiken fick ta del av fina bilder och det gavs också möjlighet att ställa frågor. En trevlig och inspirerande kväll, som säkert kommer att locka fler till att upptäcka vandring och Gästrikeleden!

Anna Lundström, Europa Direkt Gävle & Charlotte Strand, Stadsbiblioteket Gävle

 

Som föreläsare är Gunnika en härlig inspiratör. Det märks att hon är ute i skog och mark med själ och hjärta. Som van ledtrampare och författare av ett flertal guideböcker har Gunnika många intressanta tips på sevärdheter och praktiska detaljer som hon förmedlar på ett lättsamt och jordnära vis. Gunnika väcker vandringslust.

Gunnikas föreläsning om “Vandring på Gästrikeleden och Upplandsleden” inledde vår triologi med vandringsaktiviteter under temat “Friluftsliv i biosfären”. Den lockade ett flertal åhörare att följa med på de två följande guideledda vandringarna på respektive led.

Magnus Pamp, projektledare/kommunikatör, Biosfärområde Älvlandskapet Nedre Dalälven

Advertisement