Referenser

Gunnika har gjort reportage åt Magasin Skärgård i flera år nu och vi fortsätter att anlita henne. Hon är en pålitlig reporter som levererar material av hög kvalité. Det är alltid ett sant nöje att läsa vad hon har skrivit. DeJosefint är lättläst och gjort med inlevelse så att läsarna får följa med på upplevelsen eller när det handlar om porträtt, lära känna personen på ett underhållande och intressant sätt. Gunnika är inte bara en duktig skribent – hon är dessutom skicklig med kameran och tar bra bilder.

Josefin Ekberg, redaktör och ägare till Magasin Skärgård

 

Cajsa Rännar-“Gunnika har gjort olika slags reportage åt Magasin Friluftsliv under några års tid och bidragit till den kvalitetshöjning och modernisering tidningen genomgått. Hon har en egen stil med hög närvaro och levererar alltid i tid och med stor flexibilitet. Gunnika är en uppskattad frilansmedarbetare vars idéer och förståelse för vår verksamhet och målgrupp alltid ger ett bra innehåll till magasinet”.

Cajsa Rännar, chefredaktör Magasin Friluftsliv

 

“Gunnika tvekar inte inför att grotta in sig i vilka som är Sveriges bästa vattendrag för forspaddlEmma V Larsson-24ing, hur man ökar chanserna för att se ett lodjur eller hur många vandringsleder Sveriges nationalparker har tillsammans. För att kunna skriva reportage om allsköns platser och upplevelser krävs stor nyfikenhet och lust till äventyr – något som Gunnika har gott om”!

Emma V Larsson, journalist och webbredaktör Utemagasinet

 

Invigning Linfärja foto Gunnika-55“Gunnika är inte bara en fantastisk duktig huvudtränare i Waxholms KK, hon var också vår kommunikatör och informatör fram till 2018. Hon höll liv i våra sociala medier och levererade strukturerad information till våra medlemmar.Jag vill varmt rekommendera Gunnika för både hennes skrivarkunskaper och sin starka drivkraft och helhjärtat engagemang i det hon tar sig för”.

Susanne Karlsson, styrelseledamot Waxholms KK och International Account Manager OrganoClick AB

 

Elisabet

 

“Gunnika är bra och pålitlig. Hon kommer med fina idéer, texterna kommer i god tid och är skrivna med driv i språket och med humor.”

Elisabet Aagård, redaktör Utemagasinet 2014-2016

 

“Under en tidig vårkväll höll Gunnika  en inspirerande föreläsning om Gästrikeleden på stadsbiblioteket i Gävle. Hon berättade om arbetet med boken om vandringsleden och Charlottetipsade entusiastiskt om  favoritsträckor. Publiken fick ta del av fina  bilder och gavs också möjlighet till att ställa frågor. En trevlig och inspirerande kväll, som säkert kommer att locka fler till att upptäcka vandring och Gästrikeleden!”

Charlotte Strand, Stadsbiblioteket Gävle

 

 

magnus pamp svartvitSom föreläsare är Gunnika en härlig inspiratör. Det märks att hon är ute i skog och mark med själ och hjärta. Som van ledtrampare och författare av ett flertal guideböcker har Gunnika många intressanta tips på sevärdheter och praktiska detaljer som hon förmedlar på ett lättsamt och jordnära vis. Gunnika väcker vandringslust.

 

Magnus Pamp, projektledare/kommunikatör, Biosfärområde Älvlandskapet Nedre Dalälven

 

Gunnika skriver tryggt, enkelt och med bra rytm och ordval. I hennes texter ryms  Johan Marklund fotomånga fina, roliga och stundtals abrupta detaljer. Det blir oprentatiöst på ett mycket bra sätt. Framförallt är det rakt berättat, inget känns krystat utan det är roligt, levande och lämnar över en del till läsaren att suga på.

Johan Marklund, skrivande fotograf, Stockholm

 

Advertisement