Konståkning i mitt hjärta

Konståkning ligger mig varmt om hjärtat. Jag har själv varit aktiv sen barnsben och tävlat i ungdoms- och junioråren. Numera är jag engagerad som tränare. När jag flyttade till Vaxholm blev jag inblandad i deras konståkningsverksamhet som då var en del av den lokala hockeyklubben. Tillsammans med äkta eldsjälar som också brann och fortfarande brinner för sporten så var jag med och startade Waxholms konståkningsklubb. I år firar WKK 10 år och det med en storslagen isshow i Vaxholms ishall. Självklart har jag skrivit några rader om firandet i den lokala pressen, Lotsen.

För mig har det varit en superrolig och lärorik resa och extra kul är det att klubben lever och frodas än idag. Det jag är mest stolt över är att vi lyckats skapa en sån härlig kompisstämning i klubben där alla stöttar alla och vi tränar för rörelseglädjes skull, långt bort från elitsatsningens baksidor och den negativa publicitet som konståkningen fått i media på senaste åren.

Tips till romantiska getaways i naturen

Fira alla hjärtans dag med god mat, mysigt hotell och sköna aktiviteter i vacker natur! Guideboken Great Escapes STHLM tipsar om de bästa pärlorna i Stockholm med omnejd. Stockholms skönaste och grönaste getaways helt enkelt. Den perfekta alla hjärtans dag-presenten till din partner. Du hittar den här!

Mer romantik i naturen – alla hjärtans dag present-tips

Alla hjärtans dag är en dag att fira i kärlekens tecken, med dem du tycker om! Men egentligen borde vi fira kärleken alla dagar på året, både till varandra och till naturen. Uteaktiveringsspelet 52 utemaningar LOVE edition ger dig och din partner 52 romantiska utelevelser i naturen, som ni kan uppleva hela året! 1 romantisk utelevelse varje vecka hela året.

Du hittar 52 utemaningar LOVE edition här!

Julklappstips!

Julen närmar sig och med den kanske funderingar på vad du ska slå in i paketen. Satsa på hållbara julklappar som ger mervärde. Mina guideböcker räcker länge och uppmuntrar till många äventyr i naturen. Mina aktiveringsspel räcker hela året och ger 52 utevistelser!

Min bok 52 små äventyr med stora upplevelser är en vägvisare till mer tid i naturen och är en hemesterguidebok för hela Sverige, hitta äventyr för alla nivåer med olika friluftsaktiviter. En sann inspirationskälla!

Guideboken Great Escapes STHLM är en guide till de skönaste och grönaste utflykterna i Stockholm med omnejd. I tre kapitel med 30 min, 1 timme och 2 timmar från Stockholm visar jag pärlor som inte får missas. God mat, bekvämt boende och vacker natur är den röda tråden genom boken.

Mina aktiveringsspel uppmanar till rörelseglädje i naturen och räcker hela året, i 52 veckor! Finns i två varianter 52 utemaningar för mer tid i naturen är till för alla åldrar och vem som helst. 52 utemaningar LOVE edition för mer romantik i naturen är till för par.

Du hittar alla julklappar här!

Äventyrshunden startar Äventyrsskola

Det här är kanske årets roligaste nyhet! I tidningen Härliga Hund kommer Äventyrshunden Diesel dela med sig av äventyrstips i en ett-årig lång artikelserie! Han kommer helt enkelt lära ut hur en blir en riktig Äventyrshund. Är du inte prenumerant på Härliga Hund än så är det högt tid att bli det nu så får du 12 härliga nummer med Diesels Äventyrsskola. 52adventures Gunnika och tillika Äventyrshundens matte kommer hjälpa till så klart med själva skrivandet!

Första numret är ute nu, nummer 12-2022 av Härliga Hund, där artikelserien börjar med hur en förbereder sig för att bli en äventyrshund.

Sköna och gröna äventyr till Farsan

Farsdag närmar sig och alla fantastiska pappor är värda att uppmärksamma. Varför inte ge en bok som guidar till de skönaste och grönaste äventyren i Stockholm med omnejd! Great Escapes STHLM är boken som är den perfekta farsdagpresenten!

Här får pappa 25 tips till god mat, bekvämt boende och vacker natur med roliga frilufsiga aktiviteter som till exempel vandring. Jag har valt ut de bästa, och många är mina egna favoriter. Köp din bok här!

Infall och uttryck

För några år sedan intervjuade jag Eva för första gången, hon är en sån där härlig personlighet som en bara tycker om direkt. Sedan dess har det blivit fler intervjuer i och med alla hennes roliga projekt som hon hittar på i sin ateljé på Redutten på Rindö utanför Vaxholm.

Nu har hon gjort en ny utställning; Infall som kanske mer är som en interaktiv workshop som hon hoppas ska ge uttryck hos publiken.

Roligare höst i naturen

Såhär på hösten när mörkret kryper på kan det ibland behövas lite extra motivation till att gå ut med hunden. I Härliga Hunds höstnummer delar jag med mig av några tips som gör hundpromenaden roligare.

Äventyrshunden och jag räds ju inte mörker och regn, men ibland behöver även vi en “utemaning” för att hitta på nya roliga vinklar på våra promenader. Vi använder oss också ofta av 52adventures uteaktiveringsspel för att pigga upp rundorna. 52 utemaningar för mer tid i naturen funkar jättebra även för hundekipage. Det finns även en kärleksversion 52 utemaningar LOVE edition som också funkar för hundar och dess ägare. Kärleksutemaningarna kan man göra med alla som man tycker om!