Korta ledtider och nya lärdomar

Alltså, det här med att göra gig för lokaltidningen, så himla roligt! Jag får lära mig så mycket OLIKA saker! Den här veckan har jag fotat budgetdebatt och varit på hejdundrande jubileumsshow med Waxholms Gymnaster. Två helt olika saker, där den ena gav insikt och den andra gav mig energi! Ödmjuk och tacksam för att jag får lära känna min hembygd på det här sättet! Och så är det korta ledtider, en får se resultat ganska direkt när en jobbar med veckopress!

Kanalen vecka 47 kan ni läsa här i sin helhet. 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s