Roslagsleden i Wira bruk imorgon lördag kl 13

Är du i närheten av Wira bruk imorgon och vill veta mer om Roslagsleden eller guideboken om Roslagsleden? Jag finns på plats mellan kl 13-15 i Wira restaurang imorgon lördag 5 augusti om du är nyfiken på Roslagsleden. Med mig har jag böcker och kartor till försäljning samt svaret på alla dina frågor om Roslagsleden! Bra priser på guideböcker och vill du ha din bok signerad så ordnar jag det. Kom förbi och snacka vandring med mig!

Wira restaurang serverar god mat och smarrigt fika! Välkomna! 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s